Don`t be sad!

Heey!

Som jeg har nevt tideligere på bloggen, så finner Rebekka noen bilder til bloggen min slik at jeg kan skrive tekst og vvise til dere. Det er ikke så ofte hun gjør dette, men sånn av og til slik at jeg får litt blogginspirasjon! Dette hinter litt til at det er Rebekka som har funnet disse bildene til meg. 
I morgen skal jeg på gitarøving igjenn. Jeg gleder meg litt, for jeg syntes det er utrolig morsomt å spille gitar. Siden jeg skal på gitarøving i morgen blir det litt sen blogging, sfordi jeg tar 4-bussen hjem. Hvis jeg har tid i morgen tidelig kann jeg legge ut ett inlegg før jeg drar på skolen, bare så dere søte lesere ikke skal miste interessen for bloggen min. 

Слике са Зида  Untitled

Man måste dö några gånger innan man kan leva.  ♡ dollzi.tumblr ♡

Слике са Зида  Слике са Зида

Just Feelings, Vai na fé e na coragem, porque o medo, é bobagem. ...  Como faz?

Før jeg avslutter dette inlegget vil jeg si at på fredag skal vi på konfirmasjonsleir! Det er jo koselig å være sosial med folk, men vi får ikke lov til å ha med dataer! Hvis de som jobber der merker en pc blir den indratt. Jeg skjønner jo dette på en måte, for de vil vel at vi skal være sosiale å få nye venner. Hvis Rebekka er litt snill, kan det henne hun vil gjesteblogge for meg fra fredags kveld til søndag.

Skal du på konf-leir i helgen?

-Marianne-

3 kommentarer

ikke spørr hvem jeg er :DDDD

14.nov.2011 kl.22:29

Kan du legge ut der du spiller gitar og syng, eller bare spiller gitar ?? :))

majamariiianne

15.nov.2011 kl.17:17

ikke spørr hvem jeg er :DDDD: Som jeg har sagt før tror jeg ikke at jeg tør og gjøre dette offentlig på bloggen... Kanskje hvis jeg har noen og gjøre dette med, men er ganske uaktuellt frem til det ;)

Mathilde (kommenterer tilbake)

16.nov.2011 kl.21:07

har sykt lyst til å lære meg å spille gitar :D

Skriv en ny kommentar

majamariiianne

majamariiianne

14, Norddal

Hei! Jeg er en jente på 14år. jeg bor i valldal, men kommer fra sør-Odal. håper dere liker bloggen min :-D

Kategorier

Arkiv

hits