Svar på spørsmål

Spørsmål:

Maria
 om 18.11.2011

Jeg bare lurer, hvordan er det å ha en familie som bor så langt fra deg?

Jo, altsåå... 

Å ha en familie som bor så langt unna er jo så klart trist. Jeg skulle gjerne likt å ha familien min hær nede og ikke sånn 8 timer unna, jeg skulle også likt att foreldrene mine bodde sammen, men jeg vet att det ikke kommer til å skje. 


I sommerferien i 8 klasse flyttet vi, jeg flyttet med dem men var fast bestemt på å flytte ned igjen etter ett halvt år, noe jeg også gjorde. Grunnen til att jeg ble med opp var att mamma tenkte det var en god ide og att jeg skulle se hvordan det var der, og om jeg likte meg osv. Jeg likte meg der oppe i grunn, men grunnen til att jeg flyttet ned igjen var på grunn av hjemmengsel, venner og familie. 


Det første året var helf forferdelig for å si det mildt. Tanken på å ikke kunne sykle bort til mamma hvis pappa gjorde noe jeg ikke likte og omvendt var fæl. Jeg var jo vandt med å sykle frem og tilbake mellom mamma og pappa sitt hus, noe som tok 5 min, men hvis jeg skulle til mamma nå ville det ta 3-4 timer, selv med fly. Å det å ikke bo i samme hus som søsteren min var trist. Selv om vi kranglet, beit og klorte hværandre var jeg jo glad i hun forde. 


Det tok over ett år å vende meg til å ikke bo med mamma lengere, men det er fortsatt trist. De gangene lille anna sier " ikke gå " hvis jeg skal bort til en veninde når jeg er hos mamma og når ho løper mot meg første dagen jeg kommer til mamma etter å ha vert borte en stund for å gi meg en klem, er av og til helt forferdelige men man kommer ingen vei med å sitte å syns synd på seg selv! 

Når jeg savner de er det bare å skype eller ringe! Det er jo så klart ikke like gost som å kunne sitte å gi de en klem, men det er bedre enn ingenting. Så for å si det sånn, nå er det helt greit å ha en familie som bor så langt unna, jeg har vendt meg til det, og det har blitt en vane for meg å dra opp til mamma hvær ferie og litt til.

-Rebekka- 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

majamariiianne

majamariiianne

14, Norddal

Hei! Jeg er en jente på 14år. jeg bor i valldal, men kommer fra sør-Odal. håper dere liker bloggen min :-D

Kategorier

Arkiv

hits