Hva liker dere?

Heey!

Nå som jeg er hjemme fra skolen, har jeg hatt god tid til å tenke på hva jeg skal blogge om. Jeg tror ikke jeg er den eneste bloggeren som ikke vet hva jeg skal blogge om, men hvis dere har noen tips så kom gjerne med det! 

Mens jeg sitter her og undrer, tenkt  jeg at dere kunne få nevne en eller flere blogger som dere liker. Da kan jeg ta en titt på de, og kanskje få litt inspirasjon. Det trenger ikke være en annens blogg heller, det kan være din også. Så hvis dere vil jeg skal ta en titt på bloggen deres er det bare kommentere!

Har du en blogg som jeg kan kikke på?

-Marianne-

2 kommentarer

<3Mathilde Jakobsen

24.nov.2011 kl.21:48

carolinemaria, whoot :-)

Mariam

24.nov.2011 kl.21:49

Heihei, ja jeg har vel det. http://sjokobuki.blogg.no (det er venninna mi sin, og hun er fuckings crazy.. synd hun ikke er så flink å oppdatere bare for bloggen er helt sprø og kjempe morsom!)

også http://arikanne.com, http://sophieelise.blogg.no - favoritt blogger, og http://marenviks.blogg.no veldig(eller jeg mener UTROLIG) flink til å ta bilder hun altså. Anbefaler alle!

Skriv en ny kommentar

majamariiianne

majamariiianne

14, Norddal

Hei! Jeg er en jente på 14år. jeg bor i valldal, men kommer fra sør-Odal. håper dere liker bloggen min! Ps: Kommenterer du, kommenterer jeg bloggen din.

Kategorier

Arkiv

hits