Gått av med pensjon?!

Heey!

Som vanlig er det litt rar overskrift, men kommer egentlig ikke på noe bedre. Det jeg vil si da, er at jeg er utrolig lei av pc`n min! Det er nesten feil hele tiden. Hvis man ser bort i fra feilene er den helt fin. Skjermen funker, tastaturet  funker osv. Jeg finner også ett par feil som irriterer meg noe så forferdelig!

  • Kameraet! Det funker ikke i det hele tatt. Når jeg trykker på kameraet får jeg en feilmelding om at j eg ikke har tilkoblet kameraet.
  • Lyden! Den går på og av hele tiden, og det er utrolig plagsomt. Når jeg åpner volumkontrollen får jeg en feilmeldiing om at jeg mangler noe...¨
  • USB-greia! Det funker bare med minnekort, ikke med ledninger. Når jeg plugger inn en ledning kommer det opp en boble som sier "kjenner ikke igjen usb-enighet" Jeg prøver mange ganger men hjelper ikke..


Bare for å få opp stemningen...

Disse tingene er Crazdet ofte problemer med, og det er grusomt irriterende. Det er mest plagsomt med lyden og bildene,  for jeg får ikke lastet opp bilder når jeg vil. Lyden skrur seg av og på etter hva slags humør det er i. Det kan virke i 3-4uker, så slutter den å funke i 4-5 uker. Nå for tiden funker ikke lyden, men håper en eller annen kan fikse det om en stund.

Vet du hvordan jeg får løst disse problemene?

-Marianne-
Én kommentar

Annie

27.nov.2011 kl.20:33

Takk for kommentar. Jeg aner desverre ikke:S

Skriv en ny kommentar

majamariiianne

majamariiianne

14, Norddal

Hei! Jeg er en jente på 14år. jeg bor i valldal, men kommer fra sør-Odal. håper dere liker bloggen min! Ps: Kommenterer du, kommenterer jeg bloggen din.

Kategorier

Arkiv

hits