Bursdags ungdom!

Heey!

Nå vil jeg gratulere den søte storesøsteren min med dagen. I dag fyller hun 16år, som vill si at hun har blitt enda ett år eldre enn i fjor. Jeg ønsker deg til lykke med dagen selv om jeg ikke er der og feirer med deg, di får heller trøste deg med gode, nære venner og familie.

I de siste  årene har vi begynnt å bli greiere med hverandre, altså mindre krangling. Vi er jo søstre, så det blir en del unødvendig krangling som bygger seg opp i løpet av noen dager. Selv om vi krangler vet jeg at vi er glade i hverandre, og at vi kommer overens med hverandre. Det er litt trist at vi ikke får se hverandre sså ofte, derfor gleder jeg meg ekstra mye til onsdag da du kommer hit.

Jeg håper at du har det bra der borte på østlandet, for jeg er ikke så flink til å ringe deg og skravle. De gangene vi prater, så babler vi i 20-30min. Egentlig kan jeg ikke kalle det babling, ,for det er jeg så prater og du som sier "mmmhhh", "jaa", "tror det", "nei...", osv. Uansett er det fint å ha en storesøster jeg kan prate med, og som forstår.

Selv om du er bortsjemt har du fortsatt tid til meg, og du har ikke blitt en sånn jålete berte. Det er jeg glad for, jeg er glad for at du er den du er og ikke noen andre.


Vet det ble litt rar størrelse på bildene...

Gratulerer med dagen!

-Marianne-

 

Én kommentar

Rebekka!

18.des.2011 kl.17:27

Tnaaw! tusen takk!

Skriv en ny kommentar

majamariiianne

majamariiianne

14, Norddal

Hei! Jeg er en jente på 14år. jeg bor i valldal, men kommer fra sør-Odal. håper dere liker bloggen min! Ps: Kommenterer du, kommenterer jeg bloggen din.

Kategorier

Arkiv

hits